Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,37 zł , zmiana od tamtej pory: -59,94%

Wycena zanim ....

Zaczniesz do kogoś sapać. Że w twaą perłę inwestuje 5 czy 10 tysięcy to przestań od lat podbijać kurs 1 akcją
A dwa jeśli ktoś przed espi o fabryce podbijaniu linki w Google i płaci za pozycjonowanie to znaczy jedynie że liczył na NOWYCH którzy widząc podbicie o te 20% wygogluja sobie co to jest to saule a potem lykna jak ty 3 lata czy tam 2 lata temu temat. Ja owszem może o giełdzie mam prawie zerowe doświadczenie o tyle na rozkminianiu przestępców i oszustów juz spore. I tu nie pisze o saule bo oni mogli by niektórym z nich buty wiązać. Zresztą co tam się dzieje nie wiem ale wiem czym karmią ludzi i jakie przy tum mają ruchy. I zanim zaczniesz ujadać kto za ile wchodzi to ty wiesz i ja wiem ze suma zarobku drukarzy to nie poważne grubasy tylko tysiące nabranych leszczy. Po 5, 10 tysięcy. To jest klient docelowy. Ważne aby masowo nie miał jak wyskoczyć. :) i nie pisze tu o twojej perłę saule .... nieee o schemacie piszę. Znając jednak twój poziom zaraz zrozumiesz ze napisałem coś o giełdzie samochodowej i pozycjonowaniu otomoto :) czy sobie przytuliłem przy okazji tysiac czy sto tysięcy to nie powinno nikogo obchodzić. Każdy ma swoje do liczenia. I też wiele razy pisałem że mimo iż spółka jest jaka jest nie znaczy że nie zarobi się na niej jak wstrzelisz się w ich moment. Takie powiedzenie o przyklejeniu się do okrętu i krzyku płyniemy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.