Nie mistrzu. Odzdziel to co ja piszę do tego co czasem potrafisz imputowac. Owszem po złości w kontrze na głupie docinki mogłem rzucić czymś ale ani ty ani wielu innych nie są beż winy jeśli idzie o personalne treści w komentarzach. Ciebie też ponosi i często jako pierwszego choć możesz tego nie zauważać. Mówienie że wielu wisi na 14 to też żadna obraza. Co do narracji nie zmieniłem, ktoś kro czytał że zrozumieniem musi widzieć że od zawsze uważam że tu musi coś finalnie byc i jak Sue wstrzelisz to vedzie ok. Ty myślisz podobnie tylko inna kategoria. Ty uważasz że będzie produkt, będą realizacje zapowiedzi itd. I pewnie ze zakładając taki scenariusz możesz b6c pewny stałych i dużych wzrostów. Ja w8dze to inaczej ale wystarczy odrobina dobrych chęci aby to wyczytać z moich komentarzy. Jasne, że jak wchodzimy w pyskówkę to można różne rzeczy napisać. Jesteś dorosły i powinieneś to rozumieć. Ja nie raz uciąłem te "nasze" złośliwości jednak tobie wyraźnie było ich brak. Zrób eksperyment i mimo, że wiele razy się ze mną nie zgodzisz albo pisz to normalnie albo nie pisz do mnie nic a zobaczysz że atmosfera może być o wiele przyjemniejsza dla każdego.