Oczywiście , nikt nikomu nic nie udowodnił ... wszyscy pracują za "najniższą krajową" , nie ma przecieków informacji i "JEST DOBRZE JEST DOBRZE WIĘC O CO CI CHODZI ? " MUNIEK T.LOVE ...
Zakupiona i wyreżyserowana maszyna zaraz po dywidendzie zaczęła działać ....kilka razy w życiu widziałem takie zbijanie kursu w sposób systematyczny ...każdego dnia ..bez podania realnych powodów... na spółce z super wynikami.... o płatnych komentatorach którzy nigdy nie ponoszą odpowiedzialności za to co piszą nie będę się wypowiadać ....
Te 2 pakiety po 5 kilo o których pisałem wcześniej , sprzedane po 315 możliwe ,że dzisiaj zostały odebrane .....
Jak pisałem to prywatna firma której prezes dał dzisiaj kontrę temu co się działo na notowaniach ......... i Brawo mu za to ....
P.S.
Była kiedyś "zajebista" firma Syntos ... którą miała super wyniki (chemia ) płaciła super dywidendy i była podobnie rozgrywana. Sołowof się "zdenerwował" i wyjechał z tego ustawianego Syfu !!!. A co robi Solo-Żak ? To samo ....
A jak było z Play ?
To miejsce do zarabiania dla kolesi i wielkich fundów co widać w rejestrach Krótkiej.... (setki przykładów)
Nie zdziwię się jak tu będzie podobnie .....jak zaczniemy wychodzić z Uni to Hiszpanie z gpw... w razie czego liczę na wezwanie ...
Jestem tu kilkanaście lat i widzę te rozgrywki ....
Życzę sukcesów !