Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,50 zł , zmiana od tamtej pory: -68,56%
Właśnie skończyłem demo, może wrażenia. Nie spodziewałem się że gra będzie tak dopracowana jeśli chodzi o detale. Nie jest też łatwa, pod koniec szczególnie musiałem kilka razy kombinować jak przejść przez strażników. Jestem pewien że Kaftan też kleił filmik bo nie ogarnąłby tak szybko tego przejść pod koniec. Myślałem że będzie więcej walki przed tym jak zacząłem grać, ale grając zorientowałem się że to właśnie taki jest urok tej gry aby się skradać i kombinować a nie jak rambo zastrzelić setkę orków. Nie kleiła by się wtedy ta gra bo albo skradanka albo sieka. Nie było nic nowego niż na tym gameplayu który pokzali na yt( myślałem że w demo będzie coś dodane). Na pewno jest mega potencjał bo gra jest dobra moim zdaniem, klimat jest horroru ja miałem gęsią skórkę nie ukrywam. Może dlatego że gram na słuchawkach przy zgaszonym świetle. Powiem więcej po pełnej wersji. Znajomemu też się podobała a nie ma nic wspólnego z inwestycjami w gry więc na pewno znajdzie swoich odbiorców, ja pełną wersję kupię bo ciekaw jestem co będzie dalej, po co są aż 4 maski i jak to dalej wygląda. Większych bugów nie widziałem, raz jak się schowałem w szafce widziałem że strażnik chodzi pod ścianą w miejscu odwrócony do niej , to możnaby poprawić ale ogólnie większych bugów nie widziałem, nie to co w Cyberpunku w pierwszej wersji gdzie przedmioty nie trzymały się rąk. Sterowanie intuicyjne,trzeba się przyzwyczaić że jak kucasz to nie strzelasz, kiedy chodzić w masce itp. na padzie na pewno dobrze będzie się w to grało. Powiem wam że jak na tak małe studio to myślę że zrobili kawał dobrej roboty, na pewno trochę godzin nad nią siedzieli żeby się bawić w takie detale. Promować teraz nic więcej, gra na pewno znajdzie odbiorców to mogę się założyć.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DUALITY 7,20% 1,42 2025-11-14 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.