Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,81 zł , zmiana od tamtej pory: -86,20%

wizje mk_garbage

Re: DLACZEGO PAN GŁADKI SPRZEDAJE SWOJE AKCJE ? Autor: ~mk_garbage [176.109.165.*]2017-09-05 14:39 Dnia 2017-09-05 o godz. 14:31 ~mk_gda napisał(a):
> dobre naprawdę świetne
>
> łykałeś jak reksio szynkę po 45 gdy była dystrybucja
>
> teraz latasz i skomlesz po forach jaka cię krzywda spotkała

synek, za słabi byliście w uszach albo nieudolni, raczej to drugie
całe miasto huczało że na eex karmią więc uciekłem, zajęło mi to kilka dni ale obroty generowaliście duże więc jakoś poszło, dzisiaj musiałbym wychodzić miesiącami
ale widzę że do dziś boli że ktoś postanowił głośno napisać o przekręcie i pisze do dziś, ciebie nazywając po imieniu - kryminał
kilku z was z tego co wiem miało do czynienia z prokuratorem
ale było fajnie, kilkanaście tys % wyciągnięte i zostałem rentierem pa, całuski :))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.