i zmiane czasu ..........
Ale do sedna sprawy i meritum czyli perspektywy na ten jak że krótki tydzien handlu i kończący się kolejny pozytywny miesiąc dodam skromnie BARDZO dobry miesiąc dla .......
......jak że nie lubianej spółki przez zaprzyjaźnione torzystwo zwanej spółką zależną - Protea Development S.A. z siedzibą w Poznaniu nie wnikając w szczegóły komunikatów bo przecież po co ?:)
Kurs kursem i czy bedzie to jak wcześniej pisałem 1 zł 2 czy 3 zł itp nikogo nie interesuje(z jednym wyjątkiem ) ponieważ drodzy panowie na tyle to można liczyć (jak nie wiecej ) zysku za ten rok NA JEDNą akcje PBO ANIOLY .........
.......inna sprawa czy będzie to w jakieś cześci wypłacone w formie dywidendy bez nacisku i tu duży znak zapytania ?
Osobiście wole jak tym będą obracać zainteresowani robią to bardzo dobrze a inna sprawa że mam co raz mniej czasu tu.........
...czym nie powinien się przejmować przyjaciel kowal i kolega kazacha oraz reszta drobnych oczywiście akcjonariuszy których serdecznie pozdrawiam :)
W związku z tym że nie mam już czasu tyle będe powoli kończył i życzył miłego handlu pozdrawiam jaro_89
ps
bez względu na pogode będe jutro o stałej poże.......chyba
a ci co marzyli o stołku dostać mogą pożądne wyrko i nawet cele będą inne bo nowe