Przedstawiam kilka spostrzeżeń na temat tej spółki :
1)Spodziewałem się krótkotrwałego odbicia na tym papierze. No i sesja zakończyła się na zielono ale wyglądało to bardzo mizernie. Tak jak przypuszczałem sypiący akcjami fundusz przed końcem sesji chwilowo się wycofał aby to umożliwić . Jeśli ktoś bacznie obserwuje sesje to widzi na jakim poziomie aktualnie się On znajduje . Bo nie dość że jest ukryty z ilością sprzedaży to ma jeszcze zlecenie ustawione ze stopem . Czyli jeśli tylko pojawi się popyt na tym poziomie to automatycznie się uaktywnia. W piątek ustawił się na 10, 80.
2) Analiza techniczna :
W tym tygodniu na wykresie świecowym powstała potężna czarna świeca - co jest mocnym co najmniej średnioterminowym sygnałem sprzedaży.
MACD zszedł poniżej lini 0 a ostatnio przebywał tam przed 8-9- cioma miesiącami.
RSI jest w wyprzedaniu co sugeruje jakąś małą konsolidację przed wypełnieniem się trzeciej fali spadkowej na wykresie.
Podsumowanie:
Papier ten w najbliższej przyszłości nie tylko ,że nie da zarobić to jeszcze obarczony jest dużym ryzykiem poniesienia strat.
Z ewentualnym zakupem najlepiej zaczekać do wystąpienia pozytywnych dywergencji na wskaźnikach
I na koniec : To są moje spostrzeżenia i pamiętajcie ,że sami dysponujecie swoją kasą i ponosicie za nią odpowiedzialność