Nie wiem przecież ...
Ale tylko przypuszczam że emisja po 20-25 groszy za akcje a że Panowie mają plany dalekosiężne to 20 mln akcji to akurat by było.
I uważam ze wcale nie zejdziemy na poziomy groszowe....tylko do ceny emisyjnej.
Teraz walka toczy się o to zeby nie było dymu prawnego z emisją a wiadomo że jeden człowiek na 100% będzie blokował uchwały (dla zasady) i sprawa znów oprze się na decyzji sądu.
To wszystko wydłuża.
Ale teraz policz... jaką mamy średnią z ostatnich 3 miesięcy. Uważam że zwółanie NWZA ws emisji akcji już blisko.
Jesli ze srodkow pokryte zostana zobowiazania i straty a spolka moze zcznie zarabiac to realnie być może dojdziemy do 35-40 groszy może 50 za jakiś czas. Na razie nie ma żadnych przesłąnek nawet do 30 groszy.
Mysle ze widełki ustalone zostana 22-26 groszy i tu kurs bedzie trzymany
Czas pokaże
Jedno jest pewne o 1,00 ZAPOMNIJMY przynajmniej na razie.
Co nie oznacza ze mamy po 25 groszy sprzedawac... tylko mysle ze na najblizsze miesiace kurs bedzie wahał się 22-26 groszy i szkoda trzymac srodki... jestem przekonany że będzie można po 20 groszy odkupić
Wystarczy tylko zawiadomienie o zołaniu NWZA wraz z projektem uchwały o nowej emisji.
Jesli emisja bedzie po 25 groszy to naprawde nalezy uznac za bardzo wysyka cene ja obawiam sie ze bedzie nizej ale kto wie...