Forum Giełda +Dodaj wątek

uwaga inwestory wy tu pitu frytu a dobre spolki wam odjezdzaja

wy sie grzebiecie w jakis smieciowych spolkach a dobre spolki wam odjezdzaja liczenie w bessie na 1000% wzrosty to paranoja moze za 2 lub 3 lata teraz trzeba miec mocne spolki takie jak kghm pko imo i spokojnie zarabiac imo to moja emerytura za pare lat juz mam zwrot ponad 100% w tym roku na kghm 40% a pko od 68 zeta i spie spkojnie a wy sie szarpiecie na dt mam pare groszy i sie czasami bawie jak jest dobra okazja wyluzujcie kupcie spolki kture ponownie polecam i spijcie spokojnie do konca roku a pozniej sie zobaczy szkoda nerwow na skotany krosna i inne bankruty bo przy trz zesieniu ziemi zawsze pierwsze sypia sie domki z kart natomiast solidne stoja dalej co do imo nie dajcie sie nagonic ta spolka odbudowuje swoja mocna pozycje to bedzie hit 2009 .Pozdrawiam Odnowie ten post na koniec roku !!!!!!!!! Mile widziane komentarze

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 16:29:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.