Dnia 2019-06-10 o godz. 22:17 ~oszukanyprzezzmowe napisał(a):
> Autor: ~oszukanyprzezzmowe [86.188.35.*] 2019-06-08 01:45
> Opublikowano przy kursie: 1,90 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
> Przestrzegam wszystkich - NIE KUPUJCIE
Po ostrzeżeniach robią podpuchę
NIE KUPUJCIE - POKAZUJCIE IM PALUSZEK
Po ostrzeżeniach przed zakupem , robią podpuchę żeby zdyskredytować moje ostrzeżenia .
Pousuwali wiele moich wpisów.
Pisałem , Przez ostatni rok , dwa lata , z niewielkimi wyjątkami ,
obroty dzienne były po kilkanaście , góra kilkadziesiąt akcji - to dawało kwoty po 50 - 100 - 200 zł dziennie
KTO KUPUJE I SPRZEDAJE TAKIE ILOŚCI - to nawet traci się na prowizji !!!!
Jak zarobić na akcjach za 100 - 200 - 300 zł ???????????????
Takie zakupy , racjonalnie można wytłumaczyć tylko wtedy , GDY OBRÓT ma miejsce tylko między zmówionymi osobami . - Dlatego jesteście z góry skazani na porażkę !!!!! a oni skrzętnie pousuwali
te moje wpisy , do tego robią obroty i wzrosty.
To jeszcze bardziej świadczy o tym , jak zależy im , by inni się w tym nie zorientowali.
Wykasowane wpisy jeszcze „wiszą „ na forum
Teraz , tak jak pisałem , mogą jedynie próbować zdyskredytować moje ostrzeżenia , zwiększając obroty i puszczając kurs w górę . Jak tylko złapiecie tą przynętę i kupicie więcej akcji ( do tego na „górce „ ) znów zejdą na obroty dzienne po kilkanaście , góra kilkadziesiąt akcji ale spuszczając je w dół . Dla zorganizowanych to żaden problem zejść znowu nawet do 1 grosza . Nie łudźcie się , że teraz jest nisko ( tak jak ja ) , mają tyle tego śmiecia , że zejdą zawsze niżej niż kupiliście i będą kisić tak długo aż im sprzedacie niżej lub ewentualnie po cenie .
Przypominam - 1,75 to dawny 1 grosz !!!! Dwa lata temu wydawało się to absolutne minimum ,. Teraz widać , że to „mnóstwo „ kasy . Zejście do 87,5 gr to na stare już mamy ½ grosza !!!
Teraz kurs 2 zł . Może będzie wyżej . Ale czy ktoś z Was kupił akcje po niższej cenie ?
Jeśli , nawet to było akcji po 1,85 za około 150 zł !!!! To ile zyskacie jak podbiją - 50 zł ?? 100 zł ?? czy nawet 150 zł ??? - śmiech na sali . Tyle zyskacie w ciągu jednego , kilku dni na spółkach gdzie obroty są po kilka , kilkanaście milionów dziennie .
Na Damf takie obroty osiągane są ale w skali powyżej roku !!!! Zarobicie / albo nie , na puszkę piwa !!!
Mechanizm bardzo prosty i zawsze skuteczny, jak się jest w zmowie.
Sam kupilem duzo tych akcji po prawie 3 zlote to jest niecale 2 grosze ceny z przed scalenia .
Nie znam sie na gieldzie ale rozsadne sie wydaje ze nie spasc niezej
Dzis widze jak bylem naiwny .
Zastanawialem sie jak to mozliwe by akcje dzis kosztowaly prawie 1 grosz ?
Dopiero teraz dotarlo do mnie ze cena jest regulowana przez zmowione ze soba osoby
Wiem ze i tak nie odzyskam tych pieniedzy , wiec przestrzegam Wszystkich przed zakupem
Z kolei tej zmowionej sitwie od razu pisze , ze nie odsprzedam tych akcji taniej !!! - nie ma juz dla mnie znaczenia czy strace dwa , trzy tysiace , czy strace wszystko. - moich akcji nigdy nie dostaniecie ( i wbrew pozorom ) mam z tego chociaz taka satysfakcje.
Poza tym ( to tez moja prywatna satysfakcja ) bede z uporem maniak ostzregal innych przed zakupem tych smieci
oszukany przez zmowe