Niestety wielką porażka premiery gry Unholy, zmiana 505 na Hook był kluczowy i spowodował brak wypromowania tytułu należycie do odpowiedniego poziomu. Pik dla tej gry powinnien być min. 500 osób w dniu premiery. Gra wizualnie jest dobra lecz mechanika gry leży i po graniu w nią mogę sprawnością powiedzieć że zabrakło doprecyzowania gry i scenariusz powinien być lepszy cały czas upadanie na ziemię w filmikach mnie trochę rosmieszyl.
Naganianie na spadki czego nienawidzę na giełdzie i deprymowanie jest dla mnie złem na bankierze albo człowiek wie że coś nie idzie promocja to milczy a nie sra w sam środek spółki w którą inwestuje. kupić 10-20% taniej po tygodniowych nagonach na spadek zeby tylko taniej wejść na spolke żeby po premierze trochę więcej zarobić dla mnie to jest masakra. Ciekawi mnie jak się czujecie grający na spadki kupiliście taniej niż reszta a sami siebie sprawiliście że po słabej premierze macie jeszcze gorzej. Ciekawi mnie co myśla Ci co kupowali po 3,50.
Jedyne co może ich uratować, Duality jest airplane accident który jest prawie skończony mają 40% udziałów z tego co pamiętam. Barn2 to są min. dwa lata zanim wydadzą. Życzę wszystkim inwestorom szczęścia na tej spółce. Gość i Grzmot nikt tak mnie nie wkurzyl na giełdzie jak Wy, na szczęście nie posiadam już akcji i nie będę musiał was wysłuchiwać