Jestem szczęśliwym nie posiadaczem waloru tu oblewanego kompostem przez co niektórych aktywnych na forum "inwestorów ", którzy jak się orientuję po treści postów robią wszystko żeby obrzydzić walor i kupić akcję za grosze. Po obrotach oraz płynności akcji widzę, że maja duże szanse na przekonanie drobnych, a nawet drobniusieńkich ciułaczy ( wolumen sprzedaży akcji do ilości transakcji wskazuje na to, że po prostu bieda ) choć argumenty, chociażby o jakiś jeszcze nie podjętych decyzjach rozporządzeniach, co do paneli fotowoltaicznych nie mają nic wspólnego z magazynami energii (może pośrednio), które będą potrzebne w wielu dziedzinach włącznie z wiatrakami. W ogóle mam wrażenie, że kupującymi i sprzedającymi ten walor są non stop ci sami ludzie jaki w tym biznes nie wiem. Po krótkiej analizie historycznej oraz kluczowych parametrach fundamentalnych uważam, że jesienią walor wróci do poziomu 3,5 do 4 pln choć martwi mnie duża bierność zarządu spółki. To tyle kilka spostrzeżeń i wniosków jeśli ktoś poczuł się urażony przepraszam.