Jak kurs rośnie. Przypadek? Poczytajcie co się działo jak TSG czy CD Project były po 80 i 70 zeta: ubierają was, oszustwo, balon. I tym podobne brednie. Zresztą na tym badziewnym bankierze to na każdej spółce te same teksty. Nie wiem jakim dzbanem trzeba być aby siedzieć i żebrać aby kurs spadł. Tzn wiem bo niektórzy traktują to że jak się kupi akcje na jednej spółce to nie kupi na drugiej. Żałosne. Nie piszę akurat o ICG bo każdy sam powinien decydować o tym, zwłaszcza że inwestycja tutaj to jednak długoterminowa. Moim zdaniem będzie zarobek. Widziałem posty innych osób odnośnie przeszłości spółki tylko że oni chyba nie zauważyli że od 2021 ICG to inna spółka niż gdy był Avatrix. Niektórzy potracili sporo kasy na Avatrixie bo wchodzili bardzo wysoko. Sam kiedyś popłynąłem trochę tutaj ale potem odkupiłem tanio i trochę się wyrównało. Obecnie kurs jest w okolicach 34-39 groszy i moim zdaniem jest to cena do zaakceptowania, przynajmniej dla mnie - średnią mam obecnie 36 groszy. Jeśli spadnie to dobiorę jeszcze. Jak wzrośnie to będę się zastanawiał czy realizować zyski czy jednak zostawić na dłużej. Nie ma przymusu kupowania. Samemu trzeba zdecydować. Najbardziej śmieszą mnie te wpisy o Januarym. Według tych wpisów tu na forum to ten koleś już wyprzedał wszystkie akcje i sprzedaje teraz chyba jakieś lewe papiery dodrukowane bo ciągle ubiera "ulicę" według wpisów tych komediantów na forum. Jeżeli on czyta te posty tutaj to też musi mieć niezłą bekę z tych wpisów.