Ostatnie dwie produkcje, workshop simulator bardzo dobry pod kątem jakościowym, tematyka mogłabybyć trochę ciekawsza i mniej błędów na początku, ale oceniam na 7/10, koszta produkcji pewnie się zwróciły lub się zwrócą niebawem co do tego nie ma wątpliwości tak jak spółka zapowiadała stabilna produkcja bez szału, ale też bez strarty. Pokazali, że potrafią robić porządnie robotę, może i jeszcze jakiś grosz z tego wpadnie.
Shetler 69 - natomiast zapowiadany jako rewolucja, spółka pokładała duże nadzieje w tym projekcie określając go mianem rewolucyjna w branży. Trochę pograłem i sprawdziłem inne gry na nutaku i faktycznie jakościowo, muzycznie, wizualnie, grywalnie i fabularnie jest bardzo dobra faktycznie nie pokazali coś więcej. Tutaj solidne 9/10. Myślę też patrząc na pupularność gry i poteżny wzrost popularności nutaku, zakladam że gra da 3/5 krotny zysk czyli około 3-5 mln zysku w przeciągu roku.
Podoba mi się, że firma rzetelnie informuje akcjonariuszy o wszystkim. Jeśli zapowiedzi spółki okażą się prawdziwe co do Orange 1 i 2 mżemy wkroczyć na zupełnie inny level. Spółka wyceniana na okolo 2 do wartości księgowej blisko ceny przejecia 0,1 zl.
Sukces Shetler 69 zakwarantuje kilka dobrych mln, które spółka wyda na super produkcje, spadki mamy za sobą.