Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,46 zł , zmiana od tamtej pory: -65,75%

total to przypadek "chcesz kogoś zniszczyć, to daj mu stanowisko powyżej

jego kompetencji". w sporze CRM ORP ja trzymam stronę tych popaprańców, przez których inwestorzy tracą grube pieniądze.
tuora to pan, który patrząc ci prosto w oczy wyciągnie ci wszystkie pieniądze z torebki. Więc z dużym niesmakiem ale jednak TOTAL. Płocica nie jest ignorantem tylko rasowym managerem, który szybko zorientuje się jaki poziom merytoryczny reprezentują jego mocodawcy i uzupełni zespół o niezbędnych fachowców.
NA jego miejscu zaproponowałbym drobnym akcjonariuszom fuzję. Brakuje im pieniędzy, jeżeli przedstawią sensowny plan za jakiś czas akcjonariusze CRM i ORP będą wspominać tuorów jak osądzonego dziś Kamińskiego (3 LATA BEZ ZAWIASÓW).
Ja co do intencji tuorow nigdy nie miałem złudzeń.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.