Widzę że nic tutaj nie zrobimy bo spółka jest nieuczciwa do szpiku kości , państwo oczywiście dalej sprawdza , sprawdza nie wiem co , jak już sprawdzi to będzie po ptokach . Zarząd spółki jedzie tylko w jedną stronę a mianowicie wykluczenie spólki z notowań a później pewnie upadłość tak jak na presto i mtrans.
Moim zdaniem jednym z rozwiązań jest grupowe założenie sprawy sądowej spółce ( porozumienie akcjonariuszy drobnych ) .
I tutaj wiadomo nikt z nas nie chcę się narażać na dodatkowe koszty przygotowania tego wszystkiego itd.. , każdy pracuje nie ma czasu.
Proponuje złożyć ofertę SII 10 % a nawet 15 % za przygotowanie i poprowadzenie całej sprawy od 4 milionów akcji które zgłosiliśmy na walne po średniej cenie niech będzie strzelam 0,75 . I tutaj zaznaczam te 15% od wygranej spawy. Ja sam jestem jeszcze wstanie dac 1000 zł na prawnika . Trzeba zrobić zebranie , porozmawiać i zaproponować takie warunki jednemu z prawników który to poprowadzi , oczywiście każdy z nas powinien taka umowę dostac do ręki . Co myślicie o tym?