Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  45,00 zł , zmiana od tamtej pory: 7,33%

To dobra wiadomość

PKO BP poinformował, że pod koniec grudnia 2023 roku przeciwko bankowi toczyło się 30.498 postępowań sądowych (rok wcześniej były to 19.522), które dotyczyły kredytów hipotecznych udzielonych w ubiegłych latach w walucie obcej o łącznej wartości przedmiotu sporu 11,9 mld zł.

W 2023 roku bank zwiększył koszt ryzyka prawnego związanego z kredytami hipotecznymi denominowanymi i indeksowanymi do CHF o 5,43 mld zł, w tym o 1,99 mld zł w samym IV kwartale.(PAP Biznes)

Ja trzymam choćby 4 lata i poniżej 76 zł nie sprzedaję, dodatkowo w liczę na 10 procent dywidendy netto za 2023 i hojne
w następnych latach mam nadzieję takich zysków jak na Inter Carsie ,mam od 2018 roku
Długi termin na zdrowych niepublicznych na prawdę popłaca

zysków życzę

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VOTUM 1,68% 48,30 2025-10-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.