Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,29 zł , zmiana od tamtej pory: -20,42%

to co tu tak słabo? steve2 miałeś zbierać ? Observator a ty uśredniać :)

I Obserwator w nerwach bo napisałem prawdę od razu atakuje Invention na forum INMN, czyli to kolejny dowód na to, że to JA MAM RACJE :) Ciekawe tylko dlaczego sam nie kupuje SOFBBLUE spółki z ratingkiem AAA wyższym niż KGHM i ORLEN ? :)

Może tu odpisze? Stać go na to ? Czy woli się ukrywać i dalej kompromitować?

Re: No i po podbitce. Ostatnia szansa wyjść z kodem 0,2 Autor: ~Obserwator [5.184.239.*] 2025-01-03 10:58
Czy rynek kupi nową emisję bankruta? Kto się na to złapie? Mam nadzieję, że Softblue nie będzie dalej finansował wydmuszki z ratingiem D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -3,36% 0,23 2025-09-25 17:02:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.