Forum Giełda +Dodaj wątek

tez bylem fanem pol aquy

j.w. kupowalem w grudniu po 17 oddawalem na pocztaku stycznia po 19,20 z groszami a pozniej zakupilem troche wiekszy pakiet po 19 zł ktos wali z ukrytego to go rozbierałem az rozebrałem na 10 000 sztuk .... przyznam moze sam sie przyczynilem do spadku tego papiera bo oddawalem niestety ze strata po 17,50 juz nie mysle jak bym czekał do dnia dzisiejszego ..... nie martwcie sie nadal przygladam sie tej spółecce ale nie wiem gdzie jest dno i dopki nie zobacze odpibcia to nie bede wchodzic..... a wam panowie radze pojsc z nieduzym kapitalem na NC wszystkie straty z tamtego roku czyli ok 15 % kapitalu w 2 tygodnie mozna odrobić na spółkach smieciowych a sa naprawde spółeczki mocno niedowartosciowane a jak zauwazyliscie jak na wigu 20 spadek bo S&P 500 sie sypie to u nas tez ale na NC tego nie bylo pozdrawiam wytrwalych co zapakowali sie po szyje - wiem co to znaczy ale zastanowcie sie moze nauczyc sie trzeba czasem ze strata sprzedac aby oddzyskac na czym iinym.... a tak macie zamrozone na pare ładnych miesiecy i tyle okazji przeszło koło nosa

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLAQUA 0,00% 3,89 2013-10-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.