Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,60 zł , zmiana od tamtej pory: -56,74%

TESGAS za 3 lata >> 50zł <<

Za 3 lata 50zł.. Firma jest poniekąd budowlanką.
Według mnie index budowlany jest na samym dołku spadł z 12000 na 1500.
Dlatego mieliśmy taką przecenę. Tak firma jest kojarzona z budowlanką.

WIG 20 -> 20 letnia linia trendu jest na 1950, czy dojdzie możliwe że tak a możliwe że nie.
Pomyślcie jak index budowlany zacznie odbijać plus fotowoltaika. Może być niezły układ.
Free Float bardzo mały. Jak się utwierdzą coponiektórzy co do kierunku nikt nie bedzie chciał oddać walora.

Powiem tak możecie się śmiać. Kupiłem 20k po 5zł i nie będę się przejmował.
Potraktówałem to jako inwestycję długoterminową.

Poniżej 12zł to proszę nawet mnie nie pytać czy oddam walor

Dziękuję za uwagę

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TESGAS 0,49% 2,04 2026-01-07 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.