Zajrzałem po długiej przerwie na wątek " Ideona" ........i co widzę?.Tęskni parę osób za mną - prawda?. Przez kilka lat pisałem, że Król to klasyczny oszust. Z Pronoxa zrobił Regnona i ........klapa, z Centrozapa zrobił Ideona i.........też klapa. Ostrzegałem przed Centrozapem,potem przed Ideonem, pisałem, że od dawna jest już spółką wydojoną przez rządzących nią OSZUSTÓW, tzw. wydmuszką. A wy???............ szczekaliście, że jestem naganiaczem. Powiem więcej : Ta sprzedaż "KOMI" za ileś milionów euro, to zwykła ściema. Centrozap przekazał ten niby interes w Komi najpierw spółce córce w Wiedniu, a ta "SPRZEDAŁA" ( sic!) też córce w Syktywkar w Republice Komi , która dla zagmatwania też zmieniła nazwę z Centrostrojkom na Holdingowa Kompania CSK. Te spółki "córunie", podobnie, jak Ideon nigdy żadnej kasy nie miały - to tylko KREATYWNA KSIĘGOWOŚĆ powodować miała przepływ nieistniejącej gotówki. Nie wiem czy wiecie, że władze Republiki Komi tak się wkurwiły na opieszałość " inwestycji", że wniosły do sądu pozew o unieważnienie kontraktu na budowę tego całego cyrku i odebranie 850000 ha lasów. Jest pewne, że Ideon i jego córki proces ten PRZEGRAJĄ. KRÓL JEST NAGI, oczywiście w przenośni, bo Iruś oszust Król, to nakabzowany po uszy cwaniak. Pamiętacie ,jak pisałem, że Ideon wkrótce zrówna się z......Biotonem, teraz twierdzę, że dorówna Regnonowi, a potem już tylko............... chyba wiecie???. Żegnaj spółko!!!!! Dalej nie widzicie, że rękę macie w nocniku. A OSTRZEGAŁEM - PAMIĘTACIE??? I na koniec - oczekiwanego przez was odszkodowania od Skarbu Państwa nie będzie. Skąd wiem? Nie pytajcie........wiem, ale nie powiem. Pozdrawiam kumatych!