Forum Giełda +Dodaj wątek

Taka rada. Opylajcie papiery na każdej możliwej podbitce.

Autor: a.f.f.a [95.49.192.*], 2010-05-05 15:59
narazie bronią 2400 wczoraj bronili 2500...niebawem będą bronic 2000.

Autor: a.f.f.a [83.11.167.*], 2010-05-05 19:28
Apeluje do Waszego rozsądku. Wiem że dużo to nie da ponieważ każdy jest kozakiem i każdy wie najlepiej.W stanach szykuje sie katastrofa,prawdopodobnie największa w ich historii.Tysiące ton czarnego złota wypływa co godzine na powierzchnie, pierwsze plaże są juz zalane i nie zapowiada sie na polepszenie sytuacji.Grecja na skrajności wojny domowej,pierwsze ofiary, sytuacja sie pogarsza z godziny na godzine a potrzebny kapitał do ustabilizowania gospodarki rosnie w niebiosa. Efekt domina na inne kraje europy to sprawa przesądzona.W chinach zapowiada się załamanie rynku nieruchomości ,do końca tego roku peknie z dużym prawdopodobieństwem ta bańka. Jak wiecie pozamykałem wiekszośc pozycji w zeszłym tygodniu i uważam to za bardzo dobrą decyzje. Co Wy zrobicie to oczywiscie Wasza sprawa bo to Wasza kasa. Suma sumarum.....uważam że czekają nas spadki. Jak głębokie tego jeszcze nie wiem, jednak wiem że będą bolesne dla wielu z Was.Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EFEKT -3,60% 4,82 2025-10-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.