Dnia 2023-08-03 o godz. 15:58 prawnuk napisał(a):
> jest raport spółki. przychody z innych działalności w 2022 roku to głównie wynajem powierzchni i parkingów na kwotę 3,7 mln zł.
> Raport jest dostępny dla każdego.
> Możesz go przeczytać, a jak ci sie nie chce - to są streszczenia dla leniwych.
>
> By mieć dostep do raportu wystarczy mieć internet, w miarę aktualnego windowsa, i wyszukiwarkę - tu może być byle co.
> No i możliwość otwierania pdf.
>
> Jak rozumiem umiesz obliczyc kiedy kończy się koncesja? Czy też jest to pytanie z tezą?
> podobnie umiesz sprawdzić przychody firmy i wydzielić z nich te 3,7 mln? Choć to może też z...... tezą?
>
> więc wymień spółki na giełdzie, które mają na serio 1 zródło przychodu, w sektorze umierającym, z datą likwidacji przychodów od tego klienta?
>
masz stan na dzisiaj, o tym co się dzieje w firmie ale jakie ma(albo i nie ma, nie wiesz tego ani ty ani ja ani nikt oprócz insiderów) plany co do własnego funkcjonowania, nie masz o nich żadnego pojęcia, jak też, łączysz w jedno ze sobą stan na DZISIAJ i jakieś własne "proroctwa" tego co będzie za 43 miesiące, na jakiej podstawie ekstrapolujesz stan dzisiejszy na czas po 43 miesiącach, bo właśnie robisz coś takiego? naprawdę musisz włazić na forum z wpisami dającymi się podsumować >niewiele wiem ale "wiem lepiej"< połączone z "nie wiem jak będzie ale na pewno będzie źle"? to mocno niepoważne