Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,18 zł , zmiana od tamtej pory: -18,38%

szansa na 500% 2025 r a ryzyko spadku jeszcze niżej ? -MOCNE KUPUJ

https://zapodaj.net/plik-DgjFfCkEXa

Mijają kolejne dnie, tygodnie, miesiące a na forum bez zmian i ciągle wpisy takich jak Sie, technik-at, jesusCHRISuperstar, Nowy, Obserwator, src, Vincent itp martwiące się się o spółke której przecież ABSOLUTNIE nie chcą kupować :)

Obecnie u mnie ilość akcji INVENTIOMED to 400 000 sztuk. średnia poniżej 17 groszy.

Jak dla mnie perspektywa wzrostu i zarobku min 200% a może i 500% w ciągu 2025 roku jest zdecydowanie większa niż ryzyko np. spadku jeszcze 10-15% z obecnego kursu 17 groszy. Podsumowując można zaryzykować stratą 10-15% by zyskać 200%. Jak kto woli? KUPUJ PLOTKI SPRZEDAWAJ FAKTY

Dlatego nie dziwią mnie te narastające wpisy dotyczące spółki jaką jest Invention pisane od rana do nocy, nawet w weekendy przez tych co ABSOLUTNIE nie chcą przecież kupować tych akcji bo tak sami piszą hehehehe

INENTION stanowi obecnie nawet nie 5% mojego portfela, obecnie oprócz krypto TAO gram głównie na WIG20 i Synektik a początek roku przyniósł mi solidne zyski na spółkach zbrojeniowych oraz ukraińskich. Nawet nie napisze ile sumaryczny zysk już w tym roku, bo niektórzy po tych danych nie trzymają ciśnienia próbują mnie obrażać. Szkoda tylko, że nic to wam nie daje bo spływa to po mnie jak po kaczuszce.
Na tym forum pierwszy post napisałem w 2003 r. Śmiem twierdzić, że może i niektóre wpisy robią ci co wtedy się urodzili hahahahahahahahahaahah

przeczytałem dziesiątki tysięcy wątków i pewnie jeszcze więcej wpisów z których w ostatnich 4-5 latach bardziej intensywnych sam napisałem ich tysiące. Więc NIC i NIKT nie jest mnie wstanie ani obrazić ani zaskoczyć. Możecie się starać ale szczerze powiem wam, że szkoda waszego czasu.

Co do samego forum i jego wpływu na decyzje innych jest ono ŻADNE. natomiast jeśli ktoś dokonując decyzji inwestycyjnych sugeruje się wpisami na forum bez samodzielnej analizy i sprawdzenia danej spółki to ....życzę powodzenia bo prędzej czy później zbankrutuje. Oczywiście nie dotyczy to inwestycji w Invention bo spółka mają samą nieruchomość, działkę, dotację, udziały w SBE co jest warte z 3 x tyle co obecny kurs jednocześnie spółka nie ma żadnych długów zagrożonych niewypłacalnością a jedynymi są pożyczka NIEZABEZPIECZONA od prezesów.

Jeśli ktoś normalny to w ogóle czyta bo do nich nie zaliczam tych wymienionych powyżej w pierwszych zdaniu "martwiących" się o moje akcje i moje zyski to zanim podejmiecie decyzje analizować fakty a nie wpisy i dotyczy to również moich wpisów chociaż ja pisząc staram się podawać FAKTY i ARGUMENTY poparte chociażby zdjęciami.

pozdrawiam moich fanów na tym forum, buziaczki dla technik-at, Sie, Vincent, src, Obserwator, jesusCHRISTsuperstar, Now

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INVENTION 1,03% 0,15 2025-10-31 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.