Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,95 zł , zmiana od tamtej pory: 100,59%

Szanowny kolego Laser1...:)

Na wstępie składam chciałbym Tobie jak i wszystkim uczestnikom naszego forum życzyć w roku 2025 dużo sukcesów finansowych jak i zdrowia ponieważ jest to mój pierwszy post w tym roku :):):)
A teraz mam do Ciebie pytanko .
CO chcesz osiągnąć tym pisaniem o 12zł w tym półroczu bo się naprawdę lekko pogubiłem...:):):)

Od poziomu 29 w dół szydzicie razem z Sandman76 i pzpr( to w sumie też ty tylko nie zalogowany) ,że poubieraliście czy powiesiliście nas na hakach....
Mam lekko odmienne zdanie bo nie czuje się powieszony a skup od 29 do 15,8 uważam przy swojej ilości akcji za sensowny.
Oczywiście można by było póżniej zacząć ale jak to sam określiłeś to nie my jesteśmy od trzymania kursu tylko TY.....
Wracając do tematu....
Czy ty naprawdę uważasz, że jak jak spadnie nawet na 10 zł to ktoś kto nie oddał wam akcji za 25,20,18 czy 17 zacznie wam oddawać teraz?
Przecież jak nie oddał z róznicą 12zł na minusie to odda teraz ?
Zobacz na jakich wolumenach zwalacie kurs,a jak się nikt nie dołącza to robicie komedie jak kika dni temu.....:):):)

Nie twierdzę ,że nie będzie 12 czy 10zł ale osobiście uważam że będzie żebrać grosze w przedziale 15-19 do połowy roku no chyba że nasz Krzysztof ma inne plany:)
Ale Leser1 ponieważ darzę cię sympatią to 100k które mam przeznaczone do dokup akcji zostawię ( zasadniczo już mi dziś wpadło JSW poniżej 22zł) na poziom 12 zł ....:):):)

NO chyba ,że zawieszą notowania na jakiś czas bo widzę ,że coraz więcej osób jest za taką opcją a z tego co mi wiadomo to nie jedno a kilka zgłoszeń już jest....
Osobiści było by mi to bardzo na rękę i Nowicjuszowi widzę też....:):):)
Mając na uwadzę ,że zamkniecie pozujcji planuje na 2026/27 rok to zamrożenie kilkudziesięciu K akcji to nie problem dla mnie . Tylko ciekawe jak to by pan S i pan G z zarządu odebrał....:):):)

To Laser1 czy tam pzpr dalej możecie szmacić kurs i dobre imię spólłki dla kilku groszy ale moich akci nie dostaniecie:):):)

Pozdrawiam cierpliwy akcjonariat.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDICALG -0,44% 34,00 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.