Ludzie tracą cierpliwość, zarząd i prezes powinni zająć stanowisko. Jedyne co tutaj by teraz poprawiło wizerunek i naprawiło zaufanie to lockup np. Na rok.
Ludzie uwierzyli kupili akcje nagonieni różnymi espi większość wisi, wciągnęli się w serię J z PP... Ostatnio espi o szacunkach rozpaliło wyobraźnię była ostra podbitka i mamy już bazę. Szacunki mówiły o 2 mln przychodów za q4 a byłono połowę mniej - jak tak można było się pomylić?
Pytanie jak tutaj ma rosnąć jak zarząd nie odkupuje akcji i nie daje najmniejszego powodu do wzrostów? Zero informacji o grach i terminach wydania gier, jakieś dwie umowy wpadły na zasadzie "może kiedyś wydamy".
Kpina to mało powiedziane i to trzeba jasno powiedzieć. Złamanego grosza nie dam już na tą spółkę bo po ostatnim info czuję się jakby mi napluli w twarz i chodź akcji mam malutko kupowane po zjeździe, gdzie wszystko oddałem na ostatniej podbitce - sorry niczym mnie nie przekonują żeby odkupić lub nawet podstawić koszyk i trzymać, bo przecież "spółka się rozwija" gdzie się ku&$(wa rozwija i z czym? Jak mi to ktoś uargumentuje sensownie - może wrócę do zakupów.