Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,22 zł , zmiana od tamtej pory: 42,62%

Sukces każdego dnia

KNF: dwucyfrowe zyski OFE w trzy lata
Wysokość średniej ważonej stopy zwrotu wszystkich otwartych funduszy emerytalnych za okres od dnia 30 września 2016 r. do dnia 30 września 2019 r. wynosi 15,679 proc. - wynika z komunikatu Komisji Nadzoru Finansowego

I następny sukces i jeszcze mi brakuje komunikatu, że giełda na szczytach wypracowała tak wspaniałe zyski.
Dzień bez chwalenia to dzień stracony.
Ale na wykresach dla ciemnego luda wszystko w górę.
A rzeczywistość, właśnie sprawdzam, wchodzę na rachunek OFE i co widzę, mam mniej fizycznych pieniędzy jak 3 lata temu a przecież przez te 3 lata odprowadzałem jeszcze składki.
Wchodzę teraz do ZUS-u PUE i co widzę, te pieniądze, tych 50 % co ukradł mi Tusk jest o 40 % więcej niż w ofe gdzie ponoć w 3 lata przyrosło mi o 16 %. Sukces tego rządu goni sukces, każdego dnia, wiwat kaczor i spółka. Dlatego zostaję w ofe i bierz Morawiecki te 15 %, tej opłaty przekształceniowej, tylko 15 %, nie podatku, bo podatek można tylko raz zapłacić tylko opłaty czy daniny a podatek o ile jeszcze cos zostanie to zapłacę przy odbiorze ! Vivat dobra zmiana

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PMPG -2,30% 1,70 2026-01-05 15:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.