.....(jeszcze Centku ) się ujawniło. Miło mi ( zawsze wiedziałem ,że tak będzie) widzieć, łzawiących i czujących się przez KRĘTACZY ( a może nawet oszustów?)....... wyrolowanymi. Toż to, od dawna było wiadomo ,że( ktoś wcześniej napisał: ...... szczury najszybciej uciekają z tonącego gówna) z tego Centka nic nie będzie. Prawdziwy prezes, a nie oszust(?) ,nie opuszczałby spółki przed niezakończonymi ( choćby odszkodowanie, którego i tak prawdopodobnie nie będzie) wieloma zadaniami. Tylko oni wiedzą, a ja podejrzewam {[ od dawna - CZTERY LATA - o tym pisałem ( trzeba było słuchać), że tylko patrzeć, jak cwaniacy doprowadzą Centka do obecnego stanu, wyprowadzając co najcenniejsze do spółek zależnych (od nich samych również ) i często zarejestrowanych, diabli wiedzą gdzie, np. Cyprze ]}, kiedy ostatni zgasi światło. Myślę, że nastąpi to za niezbyt długi okres. Kiedy? Nie wiem. I nie zmieni tego ani zmiana nazwy ( po co?), ani zmiana szefa spółki. Wyznaczyli - tak zakładam - kozła, nazwijmy ofiarnego, który po niedługim, myślę obłowieniu, będzie tym, który zatrzaśnie drzwi tej wspaniałej ( tak p.hanys, p. dejokat i inni.... śmieszni ), waszej spółki. Co charakterystyczne, spółki zależne od Centka, które są w rękach m.in. krętacza mają się nie źle, a nawet, chyba dobrze i co dziwne, mieszczą się pod tym samym w większości adresem. Słyszałem (może to plotka?), że za najem lokali tych spółek, idzie z kasy....... no właśnie, ZGADNIJCIE!. Ale, jako ten , który zdaniem niektórych ( zaraz się z pewnością odezwą, jeśli moderator nie wykasuje mojego wpisu ) piszę bzdury, powiem krótko: CHCIAŁBYM SIĘ CHOĆ RAZ i właśnie teraz ......... POMYLIĆ!!! I na zakończenie: nie cieszcie się za bardzo, jak w śmiertelnej agonii w czasie tzw. drgawek, podskoczy wam , być może nawet kilkakrotnie ( tylko od jakiego poziomu?) 1-3 gr. Pozdrawiam