Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,41 zł , zmiana od tamtej pory: -28,95%

Src, Libra314 wy płatni naganiacz Albina

Czekałem na ten raport, aby coś Wam napisać. Srci Libra dla mnie jesteście płatnymi naganiaczami. Ciągle tylko naganiacze na pltrupa, a fakty są jakie są.

Src wzucasz zdjęcie z kafejki, że niby to siedzibaPLG. Spółka nie współpracuje z poprzednia agencja marketingową od początku tego roku. Nie poinformowała o tym i nie poinformowała też czy w ogóle jest nowa firma.

Strony internetowe nie działają od miesięcy. Nie można wejść w żadna zakładkę tematyczna czy to detaling czy wynajmu aut.

Spółka nie aktualizuje Facebooka. Nie wrzuca żadnych informacji.

Spółka nie informuje o działaniach wewnątrz. Brak informacji o buybacku itp.

Albinos zapadł się pod ziemię.

Nie ma żadnych informacji o przejściu na główny parkiet. Zresztą gdzie tam z taką kapitalizacja.

Spółka nie odpisuje na wiadomości wysyłane za pośrednictwem Facebooka.

Zostałem z niewielkim pakietem akcji. Najwyżej je zakopie i będą leżały koło kilku spółek, z którymi juz nic nie zrobię.

Teraz czekam na Wasze konkrety prosto z rękawa. Pewnie sami macie już pełne gacie. Dla mnie to wygląda kiepsko. Ciekaw jestem Waszego zdania płatni naganiacze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLGROUP 3,55% 0,29 2025-06-03 15:05:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.