jakie pełne gaci. to jest NC i tu zawsze jest większe ryzyko na papierze. mam 50k akcji ze średnia 39 gr i żałuje tylko że nie wywaliłem jak było 70 czy 80 gr. miałbym 100% i sporo gotówki której część bym pewnie wrzucił na SBE gdzie kurs był niziutko jak tu.
Fotka jaką wstawiłem to fotka z ich lokalu na powiślu (chyba bo pewności nie ma). była to impreza InnerValue a oni im robili PR więc założyłem że tak jest. Nigdzie nie pisałem że to siedziba.
Albinos nie zapadł się pod ziemie. On nigdy z niej nie wyszedł. Komunikacja leży i kwiczy i nikt tego nie kwestionuje.
Na GPW trzeba 48mln chyba mieć. Gdyby skupili część papiera i kurs wynosiłby 1,5 plus emisja to taka kapitalizacja miała by miejsce. Ale do tego trzeba wyników, których póki co nie ma. Lokal na Powiślu nie przynosi póki co takiej korzyści ze względu na pandemie. Prace adaptacyjne mają być gotowe do sierpnia.
Współpraca z Gama też czeka na finalizacje
PLDETAILING i nowy lokal przy ul. Łopuszańskiej też dopiero ma ruszyć.
Co do aplikacji to dziwna sprawa ale mam czas to poczekam. Jeśli powyższe tematy zaczną pracować w 100% to i na kursie się zmieni sytuacja. Czy w tym roku? nie wiem ale bardzo liczę że tak.