Sprzedałem dziś cały pakiet tego ścierwa za 40,5 i tak wtopiłem bo kupowałem po 43 jeszcze w zeszłym roku. Ten papier to badziew zero wzrostów. Wynik spółki dla mnie tragedia. Wojna dobije GPW. Niedługo do Polski wjadą najemnicy z Syrii i Etiopi i zaczną dewastacje, wtedy moim zdaniem (to nie porada inwestycyjna ale myślę że moje prognozy są słuszne) bedzie zjazd na GPW.
Dla mnie GPW jest teraz warte nie więcej niż 15 złotych, to nadmuchana bańka, pewnie pęknie. Dywidend tu już nie będzie. Uciekajcie jeśli możecie. Ja stratę mam minimalną 2,5 złotego na papierku toaletowym.
Dla mnie GPW nie ma fundamentów. Uciekam teraz z GPW sprzedałem jeszcze torpol, amice i kęty. Dla ciekawskich gdzie się eawaukować mój portfel jaki zamierzam zrobić (to nie porada inwestycyjna ale moja dobra dusza):
1. złoto i srebro - 50%
2. uran (bardzo poleca trader21) - 20%
3. krypto (bitcoin przepompowany więc biorę eth, litecoiny i ripple) - 30%
Taki portfel za 5 lat zrobi mnie milionerem, a gpw co najwyżej by mnie rozkradło!!! Nigdy więcej nie kupie akcji GPW, co najwyżej jakieś spółki przyszłościowe z branży technologicznej, moze CD projekt jak będzie za 50 złotych a to już niedługo wg mnie!!!