Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  64,16 zł , zmiana od tamtej pory: 8,63%

sprzdałem ze stratą

j.w.
Piszę to dlatego, że wielu tu jest normalnych ludzi. Oczywiście sporo kupuje tylko na dołku i sprzedaje na szczycie.
Dla mnie kilka aspektów było na minus: komunikacja z rynkiem (Omar zniknął ostatnio z przestrzeni publicznej), ale u jednego pojawił się z wywiadem 12 dni temu (nieopublikowany - tylko rolka jak przyjmuje gratulacje świetnych wyników) dla mnie to za dużo manipulacji.
Perspektywa na przyszłość? mnóstwo klientów pozyskanych. Pytanie, czy są to klienci, którzy przyszli, bo konto daje lepsze oszczędności niż dzisiejsze lokaty, czy będą grać na giełdzie.
Do tego rosnąca konkurencja i spadający przychód.
Obawiam się, że może spaść do 30 zł za akcje. Dlaczego? bo w 2022 był zysk 750 mln netto, a kurs był 20-30 zł. Rok później zysk pod 800 mln, a kurs w okolicach 30. Jak spadnie teraz do poziomu 30-40 to może wrócę, ale dzisiaj niestety nie na moje nerwy taka zmienność.
Powodzenia dla tych co utrzymali emocje i nie sprzedali i dla tych co sprzedali.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XTB 1,75% 69,70 2025-10-31 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.