Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,50 zł , zmiana od tamtej pory: -95,36%

Spostrzeżenia..........

Witam !!!
Tak przyglądając się z boku człowiek po prostu głupieje .....dlaczego ???
Ano dlatego że nie po to spółka zawiązała współpracę z dwoma animatorami po to żeby wycena akcji szła w dół tylko kapitalizacja rosła no tak czy nie ???
Okazuje się jednak że tak nie jest , p.Halicki bardzo dobrze prowadzi spółkę do celu , mądrze i konsekwentnie , zapomnijcie o tym co było ,inaczej reszta akcjonariuszy waliła by w rynek akcjami do 5 zeta lub niżej ----- patrz Boruta ,CDE , mówiąc że wszystko jest okey....
Kurs celowo trzymany jest w ryzach , sam osobiście testowałem poziom 9,10 przy zakupie coś około 5 k sypacz nie miał więcej amunicji i wskakiwało 30-40 groszy więcej w ulicznych ilościach ......
Trzeba też zwrócić na sprzedaż poza rynkiem np. pan Wesołowski , my sugerujemy się tym co widzimy na ekranach komputera , inni posiadają większy dostęp do informacji , rozmawiamy teraz o okresie 1-1,5 roku i ustawiamy się z papierem już teraz nie jak będzie kosztował 50-100 złotych - kosmos wycena ???
Nie nie , kiedy pierwsze testery trafią do gabinetów - ktoś pisał ze bezpośrednio do pacjentek he he he , sam USG też sobie zrobisz i odczytasz dane he he he , do gabinetów lekarskich to może być mało i dlatego być może jesteśmy w ostatnich dniach świadkami ustawiania się akcjonariatu z akcjami na przyszłość patrz Mabion - brałem po 12 zeta dziś 40 kilka złotych , bez produktu sprzedażowego jeszcze !!!
11bit- spółka z branży rozrywkowej 15 zeta taki normalny kursik - wypuścili gierkę 70 zeta !!!
A my tutaj rozmawiamy o ochronie zdrowia , zawsze tak jest że po czasie zastanawiasz się dlaczego nie dostrzegałem tego wcześniej .......
Sygnałem do opuszczenia Braster i powiedzenie sobie że to Balon , Gniot itd. itd. patrz OLO he he he he he ......nieudacznik trolowy
będzie na pewno info że p.Halicki zmniejszył zaangażowanie bo coś tam coś tam !!!!!
Jeżeli podchodzicie do tego tematu na poważnie to postać p.Halickiego jest gwarancją sukcesu ........
Nie wiem dlaczego ale do spółek z segmentu ochrony zdrowia mam dobrego nosa i wiem że i ta spółka przyniesie mi zyski i zadowolenie z dobrze zainwestowanego kapitału ......
Lecz proszę niech każdy podejmuje decyzje sam i nie sugeruje się tym co powyżej , to są tylko i wyłącznie moje własne spostrzeżenia względem spółki i sytuacji w niej panującej ......
Dla mnie nie jest problemem emisja maks 2,6 mln akcji , ponieważ i Mabion z 5 mln akcji urósł do 10,8 mln a tutaj będziemy mieli 6 mln akcji .........problemy byłyby dopiero wtedy gdy pieniążki z emisji nie starczyłyby na dokończenie budowy i uruchomienie produkcji ........wtedy PKC i koniec pieśni .......tak to widzę
Pozdrawiam i uszy do góry .......kto wytrzyma ciśnienie przez nadchodzący rok i nie da się być może będzie do końca życia odcinał kupony i cieszył się życiem ........
Na koniec jeszcze jeden przykład że wycena jest z kosmosu ........pamiętam jak LPP kosztowało 3300 pln i pukałem się w czoło kto to kupi ......sam brałem póżniej po 8300 i goniłem po 9600 czysto spekulacyjnie he he he he .......
Dzisiaj 12,50 mało czy dużo ???????

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.