Wchodzisz w strefę o której nikt nie ma pojęcia niech ma 1mld przychodu i zysku brutto 5 %--- 50 mln zysku brutto taka symulacja , która odpowiada nam co może być .....
I jeszcze jedna przygoda ze spółkami pokrewnymi ......
Jak w lipcu 2013 roku walor spółki MDG kosztował tak 70-80 zeta powiedziałem sobie za drogo potencjał spadku aż nadto i co ???
Koniec stycznia 2014 roku walor 260-280 zeta ......powiem że gul chodził , już mi przeszło( notowań nie oglądałem przez pół roku )
Dla mnie najważniejsze jest wywiązanie się zarządu z obietnic , przecież produkt już jest ,dopracowanie algorytmów i będzie gicio ....
A spektakularne wzrosty a za nimi spadki będą nam cały czas towarzyszyć do osiągnięcia pewnego pułapu .......
Trzeba zwrócić uwagę na kapitalizację -niską a wręcz mizerną .....pracuję w usługach dóbr luksusowych i sam osobiście znam ludzi z takim majątkiem !!! w Polsce , a gdzie mówić jak produkt znajdzie zastosowanie na świecie !!!!
Patenty świetna sprawa lecz ich czas też nie jest bezterminowy i dlatego jestem przekonany że będzie bardzo dobrze .....
Pozdrawiam ....