Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,19 zł , zmiana od tamtej pory: 385,26%

Spółki Petrowiczów - do ~Fotto i ~dsd ... depozyt ?

Dnia 2019-01-09 o godz. 23:33 ~Ja napisał(a):
> I jeszcze jedno do tych co tu stracili piszcie do KNF niech wyjaśnija skąd akcje znalazły się w depozycie nigdzie nie ma informacji na ten temat .

dokładnie tak , Przy czym jak
 ~Wacek napisał(a):

> a to skąd ? 
https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2018-12/0722-2018_201812060698636616.pdf 

wiesz ? czy nie ??

to Dnia 2019-01-05 o godz. 18:52 ~Fotto napisał(a):

> Tak wiem ale one muszą trafić wiesz gdzie to przeczytaj dokładnie a dopiero pisz bzdury. 

a do tego

Dnia 2019-01-07 o godz. 14:25 ~dsd napisał(a):
> A wiesz co to depozyt a jak nie to do szkoły dzieciaku.
a oskarżanie kogoś o pomocnictwo to są na to paragrafy -pamiętaj o tym.
A pisanie bzdur że sprzeda nawet za 1 grosz jak sprzedawał za grube złotówki to bzdury chyba że Patro jest głupi ale mi nie wydaję się aby tak było.

-------------------------------------------
Do ~Fotto i ~dsd

Powiedzmy , że ja nie wiem co to depozyt . Bądzcie tacy łaskawi i odpiszcie mi "znawcy " od depozytu.

Tylko nie piszcie , żebym sobie poczytał - wszakże to ja "fałszywie " naganiam na spadki a Wy , rzetelnie innych bronicie inny akcjonariuszy przed nagonklami !
Sądzę , że wielu akcjonariuszy ( których Wy chcecie ) przekonać do Resbud , nie wie co to depozyt.
 Zatem Wam powinno zależeć na tym by im to wyjaśnić !

No czekam na odpowiedź

A i jeszcze jedno - tylko nie przeklejajcie bezmyślnie haseł z "googla " i Wikipedii .buhahaha , bo Was znowu obnażę .............buhahah

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EQUNICO -0,43% 0,92 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.