Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,19 zł , zmiana od tamtej pory: 385,26%

Re: Spółki Petrowiczów - do ~Fotto i ~dsd ... depozyt ?

Do ~Fotto i ~dsd

Powiedzmy , że ja nie wiem co to depozyt . Bądźcie tacy łaskawi i odpiszcie mi "znawcy " od depozytu.

Tylko nie piszcie , żebym sobie poczytał - wszakże to ja "fałszywie " naganiam na spadki a Wy , rzetelnie innych bronicie inny akcjonariuszy przed nagonkami ! 
Sądzę , że wielu akcjonariuszy ( których Wy chcecie ) przekonać do Resbud , nie wie co to depozyt.
 Zatem Wam powinno zależeć na tym by im to wyjaśnić !

No czekam na odpowiedź 

A i jeszcze jedno - tylko nie przeklejajcie bezmyślnie haseł z "googla " i Wikipedii .buhahaha , bo Was znowu obnażę .............buhahah

Dnia 2019-01-10 o godz. 09:15 ~Fotto napisał(a):
> Powiem tak jeżeli wiesz co jest z akcjami z depozytu to napisz a nie '' filozofuj ''
> ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
> A druga rzecz to podłe jest naganiacz na spadki i pisać o 1 groszu i innych bzdurach - masz pewność że tak będzie to daj Gwarancję !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobra , ~Fotto , daj spokój - ty myślisz  że ja naprawdę naganiam ?
Po pierwsze
zgadzam się , że to podłe jest naganiacz , Wszystko jedno czy na spadki , czy na wzrosty -. To jest podłe i tyle !
Ale , czy okradać ludzi jak to zrobił i robi Patro nie jest śiwństwem ?
Pomiędzy naganianiem a przestrzeganiemakcjonariuszy jest cienka różnica ale jest
Ja przestrzegam - nie naganiam !
To co się dzieje na Platynowych , Elkop , ATLANTIS , IFSA - to są fakty.
Ja je przytaczam i komentuję !To że prześmiewczo to fakt , bo widzę że Gruby kombinuje do końca
Po drugie
Moje posty do Ciebie , to była polemika ,  pisałem prześmiewczo ale używałem argumentów merytorycznych  w odpowiedzi na Twoje argument y( brak emisji ilość akcji etc )  To samo było z argumentem "depozyt " . Skoro go użyłeś ( i ~dsd )celowo , chciałem byś rozwinął argument merytoryczną , można wtedy  polemizować na te argumenty . To samo  ~dsd ! .
Brak odpowiedzi na moje pytanie co do depozytu , oznacza "złożenie broni "
Taki ~dsd posługuje się tym argumentem ( depozytu )  ale nie wie co to oznacza. Sądzę ,że chyba Ty też . ! 
Precyzyjniej  ujmując , to właściwie wprowadzacie ludzi w błąd ! Czy to jest etyczne ? Każde wprowadzanie w błąd akcjonariuszy ,  też można nazwać naganianiem !
Ja nie dam gwarancji ! ale Ty też nie ! prawda ? Nie dasz gwarancji nawet na to Twoje twierdzenie " brak emisji " . Doprecyzowując , brak emisji oznacza stan na chwilę obecną ! . Skoro , jak sam piszesz, Gruby ma pakiet większościowy , to jak będzie chciał to zrobi emisję !

Dobra , zobaczymy czy i co odpisze ~ dsd !

teraz "cytuję "
Powiedzmy , że ja nie wiem co to depozyt . Bądźcie tacy łaskawi i odpiszcie mi "znawcy " od depozytu. Tylko nie piszcie , żebym sobie poczytał - wszakże to ja …………………………a  Wy , rzetelnie innych bronicie inny akcjonariuszy przed nagonkami ! 
Sądzę , że wielu akcjonariuszy ( których Wy chcecie ) przekonać do Resbud , nie wie co to depozyt.
 Zatem Wam powinno zależeć na tym by im to wyjaśnić !
Na koniec
1  Dnia 2019-01-10 o godz. 12:07 ~Bolo napisał(a):

> Masz rację ogromny płacz naganiaczy bo mają naciski od mocodawcy ? a tu nic a nic i nikt już im nie chce sprzedać ? akcji ?
A wiadomo kto jest kim i dla kogo pracuję.

Wolno mu (~Bolo ) tak sądzić  . Nigdy nie kwestionowałem takiego podejścia i nie pisałem postów obśmiewających.!
2  Z kolei do Ciebie  i ~ dsd
pytanie retoryczne: czy to nie prawda ,że powinniście  innym rzetelnie wyjaśnić  o co chodzi z "depozytem " ? skoro stawiacie to jako argument a uważacie się za uczciwych , to chyba powinniście . Prawda ?
Może jeszcze  wyjaśnicie ? Macie szanse. Póki co stać Cię było by w zamian za wyjaśnienie , przekręcić tytuł postu
z " Spółki Petrowiczów - do ~Fotto i ~dsd ... depozyt ? "( czyli pytania neutralnego )
na   "Spółki Petrowiczów-laptopatrowicza " -

Może jeszcze  wyjaśnicie co z tym depozytem ? Macie szanse.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EQUNICO -0,43% 0,92 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.