Koledzy, juz pisalem kilka razy moje analizy i przypomne, ich wymowe: w spolce nie ma nikogo-doslwanie NIKOGO kto ma chec te spolke prowadzic. Nie widac zadnych nawet minimalnych checi aby walor nabieral wartosci. Obecna hossa w zbrojeniach daje szanse kazdemu kto chce, kto ma cos wspolnego z militarami. To jest gpw tu mozna grac planami, pomyslami, marzeniami albo wynikami a na sundrganie tego nie ma-ani jednego ani drugiego. Nie ma drivera ktory dawalby twarz pomysly, cos obiecywal cos w ogole ROBIL. To co spolkce skapuje to jakies ochłapy, ktore nie sa w stanie dac paliwa do tego zeby sie utrzymac nad wodą. Osobiscie na spolce zarobilem, kupujac po okolo 30 w zeszlym roku z nadziejami ze hossa sie zaczyna i SUN bedzie jej beneficjentem, z czasem tracilem nadzieje, doczekalem podbitki powyzej 40 i sprzedalem srednio po okolo 40. Od tego czasu nie ruszam walora, bo ja tu nie widze potencjalu ani spekulacyjnego ani fundamentalnego. A na koniec dodam ze spolka i przy obecnej wycenie rynkowej 20/30/40 gr w odniesieniu czy to do wyników (zysk lub przychody) lub wartosci ksiegowej jest hiper przewartosciowana. Ja nadziei w tym walorze nie widze. Zobaczymy za jakis czas czy mialem racje.