jak wczoraj wszedłem na forum celem analizy behawioralnej przerazilem się, nawet zakłamane psy na codzień namawiały na mega wzroty, zmartwiłem się ze wpadniemy w wir wydmuszek, jak teraz po południu zobaczyłem ze sa juz powrotem harty na stanowiskach... ulzyło mi.
Po takiej pompie korekta należna( prisze mnie nie podejrzewać, oświadczam że nie zbyłem ani jednej akcji od całej tej akcji, co najwyżej uśredniam, ale od was nikt nie będzie kupował po tych cenach, byc może uśrednimy kolejny raz na normalniejszym poziomie cenowym bo 50% w dwa dni to lekka przesada, każdy hart ma prawo do odpoczynku, i prosze naszych członków stowarzyszenia o cierpliwość, a dla leszczyny podziękujemy , idźcie na inne centrozapy, izolacje i klapy.... prosze was nie bawcie ię naszą hutą, bo możecie nie wyczuć rynku tu mogą dziać ię cuda:)....
Autentycznie zwiewa mi jaka jest cena dziś, jutro, ja wiem że jako towarzyzenie zbędziemy pakiet po 2,30-3,20 na jesieni tego roku.
dobrze że cena drgneła bo nasi utwierdzili się w słusznej sprawie,
a to ze mozliwa jutro sowita korekta proszę nie dziwić się... więc bez żadnych tu urew i innych proszę!!
Spekulantów zstrząśniemy jak deszcz z futra:)