Wiem, że na forum ostatnio rządzi januszerka, ale chciałbym podzielić się może jakimiś bardziej konkretnymi przemyśleniami - może do kogoś trafią. 
Uważam, że Pana prezesa poniósł plan inwestycyjny i QG specjalnie zaniża cenę akcji. Dlaczego?
- Premiery Tiny Lands I Arcane Arts Academy - kompletna cisza w ESPI, żądnego info o samych premierach ani danych sprzedażowych, mimo bardzo pozytywnych ocen Tiny Lands,
- BEAUTIFUL DESOLATION - od Untold Tales Games, to samo, pozytywne oceny, duża premiera, żadnego info ani o premierze, ani o sprzedaży,
- Zapowiedź nowej gry GOLF CLUB: WASTELAND od Untold Tales Games, ponad 56k wyświetleń na kanale IGN w 5 dni, bardzo pozytywny odbiór, żadnego info,
- Summer Sale w kooperacji z All In Games - żadnego info, 
- Szeroko zakrojone działania marketingowe związane z Summer Sale, kilkunastu yt reklamujących wyprzedaż w filmikach o w sumie ponad kilkuset tysiącach wyświetleń - zero info,
- Informacja o skupie akcji podana od razu z info o możliwej emisji żeby uciąć jakikolwiek możliwy skok wartości.
Jak na moje oko, to Pan Prezes ma mocne karty i bardzo stara się je ukrywać co by móc przeprowadzić skup w dobrej cenie. Wybaczcie mi zwrot, ale to wygląda jak typowe "wyleszczenie" przed podbitką.