Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,70 zł , zmiana od tamtej pory: -9,27%

SNTVERSE tylko merytorycznie! Głupotki w 99% wpisów-piszcie mądrze!

Moi Drodzy,

postanowiłem założyć ten wątek, ponieważ oczy bolą od czytania różnych głupotek wypisywanych na temat tej spółki i innych na całej GPW.
Do tej spółki mam sentyment, więc tu powstaje sprawa!

Jako wieloletni inwestor powiem tak: raz jest dobrze, raz jest źle, raz nie ma niczego.

Odnośnie spółki SNTEVERSE napiszę skrótowo i ogólnie do przemyślenia!

Jak większość spółek z krajowego lub zagranicznego rynku można stracić wiarę w ten czy inny podmiot, jednak nie musi to oznaczać, że dana spółka jest na straconej pozycji, bo to czy tamto.
Przeszłość przeszłością a teraźniejszość i przyszłość "mogą" sporo namieszać -:)
Wg mnie w przypadku dawnego BML przyszłościowa sytuacja odnośnie rozwoju, poprawy wyników etc... może być zaskakująco pozytywna! -:)
Rynek BIO w światowej skali rośnie bardzo szybko i będzie się ciągle rozwijał. Jest to niezaprzeczalny fakt.
Wyścig różnych koncernów farmaceutycznych każdego dnia kombinuje co by tu zrobić, aby wyszło na nasze...? -:)
Szeroko rozumiane pojęcie medykamentów zawsze będzie w pierwszej czołówce zainteresowania.

Co pokaże dawne BML zobaczymy...? Osobiście jestem dobrej myśli!

Tyle w temacie.

Jeśli ktoś z Was będzie miał ochotę dzielić się swoimi spostrzeżeniami, uwagami to proszę się nie krępować.
Proszę o jedno, aby wpisy na tym wątku były merytoryczne/rzeczowe/konkretne -:)

Życzę sobie i Wam samych udanych inwestycji! -:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SNTVERSE 0,00% 4,26 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.