Moi Drodzy,
postanowiłem założyć ten wątek, ponieważ oczy bolą od czytania różnych głupotek wypisywanych na temat tej spółki i innych na całej GPW.
Do tej spółki mam sentyment, więc tu powstaje sprawa!
Jako wieloletni inwestor powiem tak: raz jest dobrze, raz jest źle, raz nie ma niczego.
Odnośnie spółki SNTEVERSE napiszę skrótowo i ogólnie do przemyślenia!
Jak większość spółek z krajowego lub zagranicznego rynku można stracić wiarę w ten czy inny podmiot, jednak nie musi to oznaczać, że dana spółka jest na straconej pozycji, bo to czy tamto.
Przeszłość przeszłością a teraźniejszość i przyszłość "mogą" sporo namieszać -:)
Wg mnie w przypadku dawnego BML przyszłościowa sytuacja odnośnie rozwoju, poprawy wyników etc... może być zaskakująco pozytywna! -:)
Rynek BIO w światowej skali rośnie bardzo szybko i będzie się ciągle rozwijał. Jest to niezaprzeczalny fakt.
Wyścig różnych koncernów farmaceutycznych każdego dnia kombinuje co by tu zrobić, aby wyszło na nasze...? -:)
Szeroko rozumiane pojęcie medykamentów zawsze będzie w pierwszej czołówce zainteresowania.
Co pokaże dawne BML zobaczymy...? Osobiście jestem dobrej myśli!
Tyle w temacie.
Jeśli ktoś z Was będzie miał ochotę dzielić się swoimi spostrzeżeniami, uwagami to proszę się nie krępować.
Proszę o jedno, aby wpisy na tym wątku były merytoryczne/rzeczowe/konkretne -:)
Życzę sobie i Wam samych udanych inwestycji! -:)