SNTVERSE odnotowała w 2024 roku rekordowe wyniki finansowe.
Przychody wzrosły do 71,8 mln zł, a EBITDA przekroczyła 20 mln zł, co wg mnie świadczy o silnych fundamentach finansowych i skutecznej realizacji strategii rozwoju.
Wg mojej analizy jest wskazanie na wzrost zmienności kursu powyżej średniej z ostatnich 20 sesji, co może sugerować zwiększone zainteresowanie inwestorów i potencjalną zmianę trendu.
Biorąc pod uwagę solidne wyniki finansowe za 2024 rok oraz planowaną publikację raportu za I kwartał 2025 roku (29 maja 2025), istnieje spory potencjał do dalszego wzrostu kursu akcji (wyniki powinny być bardzo przyzwoite r/r).
Uważam, że może niespodziewanie nastąpić bardzo mocne wybicie kursu z kilkuletniego kanału spadkowego.
Podsumowując spółka prezentuje solidne fundamenty finansowe i potencjał wzrostu, jednak inwestorzy powinni monitorować nadchodzące wyniki kwartalne oraz sytuację rynkową, aby podejmować świadome decyzje inwestycyjne.
W/w jest wyłącznie moją prywatną oceną. Każdy inwestor podejmuje decyzję wyłącznie wg własnego uznania i na własne ryzyko.