Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,15 zł , zmiana od tamtej pory: -66,67%

Skarga do KNF

wysyłanie skarg
https://www.knf.gov.pl/dane_wspolne/Serwis_konsumenta/pomoc/skarga_na_spolke_publiczna.jsp

Przeczytajcie co napisał Irek "chciałbym się z Wami podzielić moją refleksją, podobna sytuacja była ze spółką Presto we wrześniu bodajże poprzedniego roku: PP nie notowane, Memorandum ponad 100 stron, obietnice itp. zaryzykowałem i wszedłem wtedy akcje były notowane po kilkanaście groszy dzisiaj 6/ 7. Na rachunku wciąż PNE, mimo mailowych odpowiedzi prezesa(ostatnia że w maju zaczną być notowane) kończy się czerwiec a tu wciąż nic." Tak będzie i w tym przypadku. Uważam, że mamy do czynienia z zorganizowaną grupą przestępczą, która precyzyjnie zaplanowała jak nas okraść.Nie zachowujcie się jak stado baranów prowadzone na rzeź. Pokażcie, że macie jaja i potraficie walczyć, a nie tylko skamleć na forum. Ruszcie dupy i wyślijcie skargi do KNF podając ile macie akcji i domagając się zablokowania dodatkowej emisji akcji. Zajmie Wam to kilka minut. Ja już wysłałem. Jak będzie dużo skarg akcjonariuszy z podaną liczbą posiadanych akcji, to KNF będzie musiał uwzględnić wolę przeciwników emisji, a nie jedynie dwóch akcjonariuszy posiadających poniżej 25% kapitału zakładowego. W przeciwnym razie będą kolejne dodruki akcji, a ich wartość spadnie do kilku groszy i obudzimy się z ręką w nocniku, gdyż kurs akcji nigdy nie wzrośnie na tyle, abyśmy mogli je sprzedać bez straty! Nawet nie dali możliwości sprzedania na rynku praw poboru.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MTRANS 0,00% 0,05 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.