wysyłanie skarg
https://www.knf.gov.pl/dane_wspolne/Serwis_konsumenta/pomoc/skarga_na_spolke_publiczna.jsp
Przeczytajcie co napisał Irek "chciałbym się z Wami podzielić moją refleksją, podobna sytuacja była ze spółką Presto we wrześniu bodajże poprzedniego roku: PP nie notowane, Memorandum ponad 100 stron, obietnice itp. zaryzykowałem i wszedłem wtedy akcje były notowane po kilkanaście groszy dzisiaj 6/ 7. Na rachunku wciąż PNE, mimo mailowych odpowiedzi prezesa(ostatnia że w maju zaczną być notowane) kończy się czerwiec a tu wciąż nic." Tak będzie i w tym przypadku. Uważam, że mamy do czynienia z zorganizowaną grupą przestępczą, która precyzyjnie zaplanowała jak nas okraść.Nie zachowujcie się jak stado baranów prowadzone na rzeź. Pokażcie, że macie jaja i potraficie walczyć, a nie tylko skamleć na forum. Ruszcie dupy i wyślijcie skargi do KNF podając ile macie akcji i domagając się zablokowania dodatkowej emisji akcji. Zajmie Wam to kilka minut. Ja już wysłałem. Jak będzie dużo skarg akcjonariuszy z podaną liczbą posiadanych akcji, to KNF będzie musiał uwzględnić wolę przeciwników emisji, a nie jedynie dwóch akcjonariuszy posiadających poniżej 25% kapitału zakładowego. W przeciwnym razie będą kolejne dodruki akcji, a ich wartość spadnie do kilku groszy i obudzimy się z ręką w nocniku, gdyż kurs akcji nigdy nie wzrośnie na tyle, abyśmy mogli je sprzedać bez straty! Nawet nie dali możliwości sprzedania na rynku praw poboru.