Forum Giełda +Dodaj wątek

Siewiera informuje że od 18 do 22 lutego 2013r. nie nabył akcji własnych

Niestety nie da się ukryć, że kupno akcji tej firmy było dużym błędem z czego jak widać najlepiej zdaje sobie sprawę pan Prezes Siewiera. W końcu poczytałem gruntownie komunikaty spółki i przejrzałem wykresy i statystyki obrotów. Żona litościwie milczy ale sam zadaje sobie pytanie jak mogłem być tak głupi, żeby nabrać się na te wszystkie nowe produkty, skup akcji, wzrost przychodów, podejmowanie uchwał a potem ich odrzucanie, zawiązywanie spółek z Calatravą , walenie po rogach indywidualnych na cenie emisji dla Novitusa czy codzienne kupno 1 akcji na zakończenie dnia. Kurcze , przecież to wszystko dawno powinna zbadać KNF. Pozostaje czekać na odbicie po jakimś lipnym newsie w rodzaju wzrost przychodów, nowy produkt albo kontrakt, odżałować te 2 tysie straty i zniknąć stąd na zawsze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LSISOFT 0,00% 28,40 2025-11-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.