Forum Giełda +Dodaj wątek
Myślę że jest b. dobry czas aby to napisać. "Wiele" osób siądzie dzisiaj do oglądania II części reportażu w Uwadze. Mam nadzieję że również kierownictwo Spółki, może ktoś z nich zajrzy potem na bankiera. Jak widać z ostatnich wpisów akcjonariat/elektorat z wyników działań nie jest zadowolony i daje temu wyraz coraz wyraźniej. Chciałem jeszcze wrócić do pomysłu przekazania gdzieś BWMa który był zgłoszony na ostatnim walnym, a o którym dzisiaj pisałem na innym wątku. Nie jestem fanem wydawania majątku spółki po koszcie czy nawet poniżej. Jednakże nie wydaje mi się aby po waleniu głową w mur przez ostatnie półtora roku spółka miała coś do stracenia. A do zyskania jest trochę. Wpływy z tyt. licencji w stanach (jeżeli nie zostaliśmy okłamani, iż funkcjonowanie BWMa w Polsce jest warunkiem otrzymania dalszych płatności) Zamówienia z Chorwacji jeżeli nie zostaliśmy okłamani, iż Chorwaci boją się kupować urządzenie nie działające nigdzie na terenie UE i tylko to stoi na przeszkodzie sprzedaży. Stany to potencjalnie szybka i znacząca gotówka oczywiście jeżeli (patrz wyżej) Chorwacja to duży kontrakt oczywiście jeżeli (patrz wyżej) A abstrahując od powyższych myślę że wszyscy akcjonariusze po wpakowaniu w spółce 15 mln chcieli by zobaczyć efekt w postacie jednego (słownie jednego) urządzenia działającego gdziekolwiek. (poza maszyną wysłaną do Stanów na testy) Chciałem zwrócić uwagę, iż żaden z komunikatów o podpisaniu umów sprzedaży nie zostało potwierdzone komunikatem o szczęśliwym odbiorze muszę więc założyć że jeszcze nic nigdzie nie działa. Tak więc drogi Zarządzie jedno jedyne działające urządzenie na terenie kraju takie które będzie można zobaczyć (nie w przepięknej Stradomii Wierzchniej ale gdzieś gdzie ktoś ma z tego biznes) jesteś nam winny.
  • Samemu Autor: ~xyz
  • Re: Samemu Autor: ~mintaj
  • Re: Samemu Autor: ~kkk
  • Re: Samemu Autor: ~zły

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.