Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,82 zł , zmiana od tamtej pory: -58,79%

rzetelne info.

Witajcie.
Zacząłem obserwować tę spółkę i poczytałem. Wielki entuzjasta Adam Kuchy, robi dobrą robotę, wyszukuje informacje, nieruchomości. Tylko brakuje mi tu dokładnych informacji. Mianowicie czy bierzecie pod uwagę, że większość akcji 80 milionów była emotowana po 0.24zł? Ci którzy je obejmowali są 300% do przodu, ryzyko że zaczną wyprzedawać lub już to robią. Nie ma co się ekscytować oficjalnym ff bo rzeczywisty możec być inny.
Druga sprawa to czekam na raport, z wstępnych informacji co podali to zarobek malutki, większość z przeszacowań, a z tego gotówki nie przybędzie, w raporcie będzie wiadomo ile zarobili realnie, a nie na papierze.
Obecna wycena to ok 80mln, nie mało porównując inne spółki.
Nie pisz Adam o wzrostach jakie byłt na ekoexport, gant, itp. Wiadomo jak się skończyło, gant z 1 na 100zł, eko z 3 na 50, przy kursie 10zł, wycena 880 mln, moim zdaniem bardzo mało realna.
Dużo zależy od raportu, zvwstępnych jak dobrze pamiętam to pokazali 2mln zysku poprawcie mnie jak się pomyliłem, reszta przeszacowania, co przy kapitalizacji 80mln jest nic.
Zapraszam do rzeczowej dyskusji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
STARHEDGE 0,00% 0,34 2025-09-15 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.