Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,46 zł , zmiana od tamtej pory: 15,22%

Regularnie dobieram akcji poniżej 0,50 zł

I muszę Wam przyznać, że jest ciężko z kupnem akcji.
Zlecenie kupna ustawione na long i przez dwa miesiące udało mi się kupić akcji może za bagatela 4000 zł
Także to dla mnie mega dobry sygnał.
Wg mnie kurs od roku czasu jest sztucznie zaniżany. Obroty gdzie ktoś na sesji robił sztuczny zrzut akcji PKC za 50-200 zł gdzie pojawiało się nagle -8%.
Uważam, że gdyby ktoś kliknął: kup akcje VARSAV po każdej cenie tak za 50 tysięcy złotych to kurs momentalnie wraca na 80 gr.
Dużo różnych spółek mam w portfelu i o Varsav jestem najbardziej spokojny. Wierzę, że dobre czasy przed nami. Zwłaszcza okres jesienno zimowy, gdzie za oknem szaro biuro i ponuro. To idealny czas na gry. Plus okres "świąteczno - prezentowy"
Wtedy sprzedaż ruszy. Będzie dobrze.
Pozdrawiam akcjonariuszy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV 6,64% 0,53 2025-10-24 12:54:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.