Forum Giełda +Dodaj wątek

ręce opadają jak się czyta wpisy, ktore wysławiają "spółkę"

przecież to spółka która od lat oszukuje drobny akcjonariat, pisze to od dawna, podobnie zreszta jak yogi i azs, ale co chwilę pojawiają się(i znikają) mądralińscy zachęcający w bezczelny sposób do zakupu śmiecia!
Tymniemniej mam nadzieję, że jakaś część inwestorów dzięki naszym działaniom nie straciła pieniędzy i nie daje się doić oszustom.
Niektórzy zarzucają nam, że naganiamy na spadki. Ja na spadki nie naganiam, ja ostrzegam o niebezpieczeńswie zakupu.
Nie chcę aby złodzieje, którzy pozakładali spółki na cyprze czy w luxemburgu doili polskiego inwestora, przy aprobacie KNF, instytucji powołanej do przestrzegania prawa w Polsce!!!!
Mądrzy inwestorzy posłuchali naszych rad, mniej roztropni nie posłuchali i potracili majątki!!!!! (kretynów ujadających pod moim adresem, jak również pod adresem Yogiego70 i Azs mi nie szkoda)!!!
I tak jak pisałem we wcześniejszych postach jak kurs był jeszcze po 20-ścia kilka groszy, ja nie mam zamiaru tych akcji kupować !!!!!(no może w przyszłości jak kurs wróci na 30 groszy, a spółka zacznie prowadzić działalność. Na dzień dzisiejszy nie potrafię sobie tego wyobrazić).
Ludzie nie łapie się spadających noży, to jest podstawowa zasada inwestowania!!!

Pozdrawiam zdrowo myślących!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.