przecież to spółka która od lat oszukuje drobny akcjonariat, pisze to od dawna, podobnie zreszta jak yogi i azs, ale co chwilę pojawiają się(i znikają) mądralińscy zachęcający w bezczelny sposób do zakupu śmiecia!
Tymniemniej mam nadzieję, że jakaś część inwestorów dzięki naszym działaniom nie straciła pieniędzy i nie daje się doić oszustom.
Niektórzy zarzucają nam, że naganiamy na spadki. Ja na spadki nie naganiam, ja ostrzegam o niebezpieczeńswie zakupu.
Nie chcę aby złodzieje, którzy pozakładali spółki na cyprze czy w luxemburgu doili polskiego inwestora, przy aprobacie KNF, instytucji powołanej do przestrzegania prawa w Polsce!!!!
Mądrzy inwestorzy posłuchali naszych rad, mniej roztropni nie posłuchali i potracili majątki!!!!! (kretynów ujadających pod moim adresem, jak również pod adresem Yogiego70 i Azs mi nie szkoda)!!!
I tak jak pisałem we wcześniejszych postach jak kurs był jeszcze po 20-ścia kilka groszy, ja nie mam zamiaru tych akcji kupować !!!!!(no może w przyszłości jak kurs wróci na 30 groszy, a spółka zacznie prowadzić działalność. Na dzień dzisiejszy nie potrafię sobie tego wyobrazić).
Ludzie nie łapie się spadających noży, to jest podstawowa zasada inwestowania!!!
Pozdrawiam zdrowo myślących!