I też masz racje i tym którzy są temu winni DUŻY MINUS ale nie analizowałem szczegółowo czy ten minus tylko rządzącym przez dwie ostatnie kadencje PIS czy minus również dla ekipy wcześniej rządzącej przed PIS .Zobaczymy czy a raczej tak będą mósiał dać minus Waszemu prawnikowi który Was reprezentował i pozostałym osobą z nowego zarządu ale i z starego zarządu też Duży minus bo ich niema i tego nie zrobili i już nie zrobią a nowy zarząd ma jeszcze szanse to naprawić /choć w to nie wierzę ale obym się mylił/ ale minus za samą zwłokę ...Chodzi o to że Sasin /Kaczyński /PIS nakazało ustawą darować każdemu gospodarstwu domowemu po 125 zł /bez refundacji i zwrotu z budżetu dla spółek/ straty spółki ENERGA 400 mln niewiele mniej niż na Ostrołece ....dlaczego nie nakazali piekarnią rozdawać chleba za darmo ...raz w miesiącu darmowe zakupy w markecie za 125 zł ...może CCC dałoby buty za darmo itd...Ani stary zarząd z wiadomych politycznych przyczyn nic z takim działaniem na szkodę spółki nie robił i co dziwne nowy zarząd nic nie robi choć to wina Pisu że ukradli spółce 400 milionów ... Nowy zarząd noc z tym nie robi bo rząd Tuska nie ma kasy żeby oddać i to z odsetkami i żaden zarząd się nie odważył iść z tym do sądu ...Choć możemy iść My jako akcjonariusze do sądu i bez problemu wygramy ...Można zrozumieć że pojedynczy inwestor posiadający mało akcji nie będzie się kopał z koniem i jest usprawiedliwiony ale minus dla mnie że mi się też nie chce kopać z koniem i minus dla GG która też nic z tym nie robi /ale tak jak pisałem przerasta to ją organizacyjnie i finansowo / Tutaj w przeszłości powinno być wiele innych pozwów złożonych /choć nie wiadomo jaki byłby ich wynik /...Więc minus i dla mnie i dla GG ...może się ja czy GG poprawi i jak złożymy taki pozew to będzie plus