Nektary - piszę wtedy, jak coś się dzieje i jak mam coś do powiedzenia.
Dzisiaj nic konkretnego się nie wydarzyło, to o czym tu dyskutowac ? ...
Na forum pojawiło się dużo dzieciaków (niekoniecznie wiekowo, tylko ze sposobu pisania) i przekomarzają się czy urośnie czy spadnie...
A niektórzy ze starych bywalców też jakby bardziej nerwowi, a przynajmniej złośliwi - jak Inka powyżej - jeśli miało mnie to wkurzyc, to się nie udało, a jak miało byc śmieszne - to też raczej nie wyszło...
A z merytoryki, to odniosę się do wypowiedzi Zajączka, że rzeczywiście Pan W. wczoraj wspominał, że częśc emisji w tym roku - i to przeważająca częśc...
Ciekawi mnie tylko w tym wszystkim, jak tą emisję podzielą, tzn. chyba nie pójdzie cała w jedne ręce, bo wtedy ten ktoś - np. WI - przekroczyłby od razu 66%, a to sie trochę kłóci z zapowiadanym na przyszłośc wezwaniem.
A co do ceny emisji - im wyżej, tym lepiej. Mnie tylko zbiło z tropu, że Prezes opiniował by cena emisyjna była równa cenie nominalnej ze Statutu, a niby na ta opinię powołują się w jednej z uchwał ostatniego WZA.
Ale wiadomo, że od 2 dni mamy nowego prezesa i teraz On tu rządzi, więc niech emisyjna będzie jak najwyższa...
Pozdr.:)