Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Znowu...

Witojcie. :) mam nowe zupelnie nieoficjalne info. Tak podaja moje zrodla. Te same od ktorych dowiedzialem sie o tym ze na 100% bedzie przejecie przez pana W jeszcze przed swietami. (CPH gdzie jestes???????) "zrodla" mowia o dodruku akcji w grudniu. Ake o tym wszyscy wiemy. Mowia ze bedzie to wieksza czesc akcji z pakietu przejeciowego. Wydaje mi sie ze jakies 230- 270 mln. Ale o tym tez juz wszyscy oficjalnie wiemy. No i teraz najlepsze... Sa dwa warianty emisji. 1.2pln lub 0.5pln. I ani slowa o 0.1pln. Ale to tylko moje zrodla. Kto by tam sobie glowe zawracal takim szarakiem co to sie myli mowi nieprawde itp. Hmmm jeszcze jedno. Ja nie snuje tu domyslow odnosnie kursu emisji. Podaje wam to czego sie dowiedzialem ze "zrodel". Dokladnie tak jak wczesniejsze infa. I sklaniam sie najbardziej ku 0.5pln. Czuwajcie. Myślcie. Kombinujcie. Pozdrawiam.;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.